Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op vragen die mij regelmatig gesteld worden. Neem gerust contact op als uw vraag er niet bij staat.

De muziek die ik ga zingen hangt helemaal af van de persoon met wie ik samen ga zingen. Ik richt mij in eerste instantie op muziek die hij of zij goed kent uit de periode waarin deze persoon tussen de 15 en 25 jaar oud was. Persoonlijke muziekvoorkeuren van de client spelen een grote rol.

Dat is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Ik raad aan om een vaste dag en tijd af te spreken. Verder is 1 keer per week of 1 keer per twee weken optimaal.

Tijdens de individuele zangsessies zing ik acapella dus zonder begeleiding van een muziekinstrument of opname. Op die manier ontstaat een dieper contact omdat er niets anders is wat af kan leiden van het zingen en het onderlinge contact.

Naar mijn mening is samen zingen zeer geschikt voor alle mensen met dementie. Zangervaring is niet nodig, het belangrijkste doel van een zangsessie voor mij is dat de mensen een uur plezier beleven.

Ik woon in Leidsche Rijn en fiets graag. Vleuten, De Meern en Utrecht zijn voor mij op die manier prima te bereiken. Plaatsen die wat verder liggen kan ik goed bereiken met de auto. We kunnen altijd samen nagaan wat de mogelijkheden zijn.

Ik kom naar u toe, we zingen in uw eigen vertrouwde omgeving.

De kennismaking bij u thuis is altijd gratis. Het reguliere tarief voor een Individuele Zangsessie is € 85 per uur. De eerste drie Individuele Zangsessies bied ik aan voor een kennismakingstarief van € 75 per sessie.

NB: de tarieven zoals genoemd zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten.

Ja, een Individuele Zangsessie kan tot € 72,39 vergoed worden uit het PGB.